Huoltoa tai korjausta vailla? Konepalvelu K-E Miettinen Oy toimii luotettavana raskaan kaluston huolto- ja korjaamopalvelunasi Klaukkalassa, Nurmijärvellä. Palvelemme joustavasti Etelä-Suomen alueella. Annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten saat kalustosi kuntoon tuossa tuokiossa, kohtuuhintaan.

Meiltä saat raskaan kaluston huolto- ja korjauspalvelut vuosien kokemuksella. Ammattitaitoinen tiimimme korjaa ja huoltaa koneesi kuntoon suoraan työmaalla tai Asentajantiellä. Meiltä saat lisäksi erilaisia varusteluja koneeseesi asennettuna, joten kysy lisää!

Varaosia nopeasti suoraan työmaallesi

Korjaustarve ei yleensä katso aikaa eikä paikkaa. Toimimme joustavasti tarpeesi mukaan, meidät saat tarvittaessa suoraan myös työmaallesi. Tulemme tarvittaessa paikan päälle korjaamaan, hyvin varusteltu huoltoautomme kattaa laajan valikoiman erilaisia varaosia, joten pääsemme nopeasti suoraan asiaan. Tarvittaessa tilaamme varaosia ja lisävarusteita nopein toimituksin.

Hyvissä ajoin liikkeellä – ennakoi ja huollata säännöllisesti kalustosi!

Jotta hommat sujuisivat mahdollisimman keskeytyksettä, on järkevää huollattaa kalustoa sellaiseen aikaan, jolloin koneet huilivat. Tuo koneesi meille huollettavaksi säännöllisesti ja varmista työn sujuvuus työrupeaman aikana. Meiltä löytyy myös kalustoa työkoneiden siirtoon

Lue lisää työkoneiden kuljetuksista