Konepalvelu K-E Miettinen Oy:n palvelutarjontaan kuuluvat maanrakennuspalveluiden ohella myös kuljetuspalvelut. Hoidamme kuljetuksia Espoosta käsin Etelä-Suomen alueella ja tarvittaessa kauempanakin asiakkaan tarpeiden mukaan.


Kuljetuspalvelumme sisältävät kattavat maansiirtopalvelut, koneiden kuljetukset sekä maa-ainestoimitukset. Voit tilata meiltä esimerkiksi murske- ja kiviainestoimitukset. Kysy rohkeasti myös muista kuljetuspalveluista.


Me tarjoamme kuljetuspalvelut jo usean vuoden kokemuksella. Luota alan kokeneeseen osaajaan ja ota yhteyttä!

Jämäkät maansiirtopalvelut

Maansiirto kuuluu Konepalvelu K-E Miettinen Oy:n ydinosaamiseen. Hoidamme maansiirrot sujuvasti, turvallisesti ja laadukkaasti nykyaikaisella kalustolla.


Voit tilata meiltä maansiirrot kaikenlaisiin kohteisiin Etelä-Suomen alueella. Voimme myös luoda räätälöidyn palvelun, jossa yhdistyy maarakennus ja maansiirto. Saat kaiken tarvitsemasi yrityksemme kokeneelta tiimiltä.


Jos tarvitset maa-aineksia esimerkiksi rakennustyömaalle tai piharakentamiseen, hoidamme mielellämme myös murske- ja kiviainestoimitukset puolestasi. Kerro meille, minkälaista maa-ainesta tarvitset ja millä aikataululla – me hoidamme loput!

Lue myös maanrakennuksesta

Koneiden kuljetukset turvallisesti

Koneiden turvallinen kuljetus vaatii vankkaa kuljetusalan kokemusta. Yrityksemme henkilökunnalla on kuljetusalalta noin vuosikymmenen kokemus, joten toteutamme kuljetukset kaikenlaisissa olosuhteissa luotettavasti. Kuljetamme esimerkiksi työkoneet ja muut koneet toiveidesi mukaan.


Muista, että voit tilata yritykseltämme myös vaihtolavat erilaisiin kohteisiin. Tuomme vaihtolavat esimerkiksi rakennustyömaille, remonttikohteisiin tai pihatalkoisiin. Hoidamme tietenkin myös lavojen noudot ja vaihdot sopimuksen mukaan.


Asiakkaisiimme kuuluu muun muassa yrityksiä, yksityisasiakkaita ja taloyhtiöitä. Mikäli etsit maanrakennuksen, maansiirron ja muiden kuljetuspalveluiden asiantuntijaa palvelukseesi Etelä-Suomessa, ota rohkeasti yhteyttä!