Konepalvelu K-E Miettinen Oy:n palveluihin kuuluu myös maa- ja kiviainesten myynti. Voit tehdä maa- ja kiviainesostokset kätevästi noutopihallamme Espoossa. Noutopihamme palvelee pääasiassa kotitalouksia ja yksityisasiakkaita. Suurempien erien toimitukset esimerkiksi yrityksille ja taloyhtiöille hoidamme suoraan toivottuun kohteeseen.

Pyydä siis rohkeasti tarjous maa- ja kiviaineksista toimituksineen!

Noutopihamme sijaitsee Espoossa osoitteessa Lahnuksentie 42. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme peräkärryn kanssa – näin voit viedä valitsemasi maa-ainekset saman tien mukanasi!

Noutopiha palvelee sopimuksen mukaan

Konepalvelu K-E Miettinen Oy:n noutopihalta löydät kivi- ja maa-ainekset laidasta laitaan. Myymme yksityisille asiakkaille esimerkiksi kiviainesta, multaa, kuorikatetta ja -mursketta, sepeliä ja seulanpääkiviä. Kysy rohkeasti lisää valikoimastamme!


Muista ottaa meihin yhteyttä puhelimitse ennen noutopihallamme asiointia, sillä palvelemme sopimuksen mukaan. Myyntierien määrät sovimme yksilöllisesti asiakkaiden kanssa. Pyydä siis tarjous tarvitsemastasi määrästä kivi- tai maa-ainesta. Maksu hoidetaan aina paikan päällä noutopihalla.


Jos edustat yritystä, voit pyytää tarjouksen suuremman maa-aineserän kuljetuksesta suoraan työkohteeseen tai toimipaikkaasi. Palvelemme erilaisia asiakkaita mahdollisimman joustavasti.

Tilaa tiimiltämme myös maanrakentaminen

Tarvitsetko maa- tai kiviainesta esimerkiksi piharakentamiseen? Muista, että yrityksemme avulla voit hoitaa myös erilaiset maarakennus- ja maansiirtotyöt nopeasti, luotettavasti ja sujuvasti. Kevennä omaa taakkaasi rakennusprojektissa ja anna maansiirtotyöt ammattilaisen tehtäväksi.


Tilaa tiimiltämme tarpeidesi mukainen palvelupaketti. Hoidamme tarvittaessa maanrakennuksen ja maansiirron kokonaisuudessaan sekä lisäksi kaikenlaisten maa- ja kiviainesten kuljetukset kohteeseen.

Pyydä tarjous töistä sähköpostitse tai puhelimitse, palaamme asiaan mahdollisimman pian. Palvelemme Espoossa ja muualla Etelä-Suomessa noin kymmenen vuoden kokemuksella. Ota yhteyttä jo tänään!