Konepalvelu K-E Miettinen Oy toimittaa kuljetuspalveluiden ammattilaisena vaihtolavat ja roskalavat luotettavasti ja varmasti erilaisten asiakkaiden käyttöön Espoon seudulla, muualla pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomessa. Hoidamme vaihtolavojen toimituksia esimerkiksi Nurmijärvelle, Tuusulaan, Keravalle ja muille paikkakunnille lähialueilla.

Vaihto- ja roskalavojen toimitusten ohella hoidamme joustavasti myös lavojen tyhjennykset ja noudot. Täsmällinen palvelumme auttaa ja tukee työtä esimerkiksi remontti- ja rakennuskohteissa. Vaihtolavoista on hyötyä myös esimerkiksi pihatalkoissa.
Kysy lisää vaihtolavapalvelustamme ja vaihtolavojen hinnoittelusta, palvelemme mielellämme!

Roska- ja vaihtolavojen vuokrauspalvelu

Voit vuokrata kauttamme roskalavat ja vaihtolavat kaikenlaisiin tarpeisiin. Hoidamme lavojen toimitukset täsmällisesti sovittuna ajankohtana sovittuun paikkaan. Saamme lavat liikenteeseen tarvittaessa hyvinkin nopeasti, eli hoidamme toimitukset myös pikaisella aikataululla.

Toimitukset hoituvat kätevästi koko pääkaupunkiseudun alueelle ja muualle Etelä-Suomeen. Vaihtolavapalveluumme kuuluvat toimitukset, säännölliset tyhjennykset ja noudot tarpeidesi mukaan. 


Jos vaihtolavapalvelu kiinnostaa, saat meihin kätevästi yhteyden puhelimitse tai sähköpostilla. Varaa lavasi jo tänään!

Pyydä tarjous palveluistamme!

Vaihtolavapalvelun ohella tarjoamme paljon muitakin palveluita esimerkiksi yksityisille rakentajille ja rakennusalan yrityksille. Saat kauttamme muun muassa maanrakennuspalvelut, maansiirrot ja muut kuljetuspalvelut. Hoidamme esimerkiksi työkoneiden kuljetukset. 

Noutopihaltamme löydät monipuoliset maa-ainekset erilaisiin tarpeisiin. Toteutamme tarvittaessa myös maa-ainesten kuljetukset.


Teemme sekä maanrakennus- että kuljetusalan töitä monen vuoden kokemuksella. Vankan ammattitaitomme ansiosta osaamme täyttää asiakkaidemme kaikki toiveet. Räätälöimme asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa sopivan palvelupaketin edulliseen hintaan. 

Kerro meille, mitä palveluita tarvitset, niin me annamme tarjouksen töistä. Saat monipuoliset palvelut kätevästi saman katon alta, samalta luotettavalta yrittäjältä.

Lue lisää kuljetuspalveluistamme